E-commerce case

Shark Gaming

Adobe Commerce || B2C || Udvikling || Integration
Shark Devices Min

Online produkt-konfigurator til Shark Gaming

 

På lige fod med motoren i en bil er en avanceret online produkt-konfigurator livsvigtig, når din virksomhed tilbyder et stort produktsortiment, som er konfigurerbart – og som derfor kan sammensættes på kryds og tværs i rigtig mange forskellige konfigurationer.

Når vi udformer en online produkt-konfigurator, er det enormt vigtigt, at den platform, vi bygger konfiguratoren på, er født med tunge grundløsninger, som ikke skal kodes eller genopfindes from scratch.

I tæt samarbejde med Shark Gaming Systems har vi derfor bygget en avanceret online produkt-konfigurator på Adobe Commerce. En platform, der understøtter virksomhedens komplekse konfigurations-logikker med supportering fra fleksible standard-funktionaliteter.

Derfor går Shark Gaming til Wølund & Wraae

99 % af alt dét, Shark Gaming sælger, er konfigureret

 

Shark 1 Min

Shark Gaming Systems henvender sig til os, fordi virksomheden har brug for at indgå et samarbejde med et digitalt bureau, som har stor erfaring med udvikling af konfigurationer til e-commerce. De har brug for en avanceret og ikke mindst fleksibel platform, som er let at optimere uden løbende at skulle investere i omkostningstunge opgraderinger eller funktioner, som skal kodes fra bunden.

Shark Gaming Systems starter derfor med at søge rådgivning hos os med henblik på at få indsigt i hvilken platform, der kan imødekomme virksomhedens altoverskyggende behov for, at deres online produkt-konfigurator spiller 100 % og er hurtig!

Og her taler vi om en fleksibel platform på et bærende fundament af standard-elementer, der giver virksomheden frihed til at skræddersy, tilpasse og udvikle, som de vil, uden hele tiden at skulle ty til dyr kodning.

Ydermere ønsker Shark Gaming Systems at investere i en moderne platform med en stor kommerciel spiller i ryggen. Som er frontløber. Og som hele tiden arbejder for at tilbyde den nyeste udvikling på platformen.

Adobe Commerce bliver derfor et meget naturligt valg. Og et valg, som vores samarbejde med Shark Gaming Systems er født ud af.

E-commerce produkt-konfigurator

Løsningen til Shark Gaming omfavner:

 • Rådgivning i valg af platform
 • Rådgivning ift. teknisk arkitektur og performance
 • Udformning af specifikation
 • Udvikling af produkt-konfigurator
 • Udvikling af funktioner
 • Udvikling af alle integrationer
 • Integration til Microsoft Dynamics 365 Business Central
 • Styring og projektledelse
 • Test og lanceret løsningen
 • Kvalitetsstyring

Avanceret online produkt-konfigurator

Oplev sværvægteren udi e‑commerce

Når du bygger din egen gaming-computer online ved selv at sammensætte det hardware, software og gear, der tilsammen kan lige præcis dét, du gerne vil opnå, når du gamer – så ligger der en online produkt- konfigurator bag.

Til at udforme den samlede digitale løsning til Shark Gaming har vi derfor anvendt rigtig mange af de standard-funktionaliteter og tunge logikker, som Adobe Commerce rummer. Og det har vi fordi, Adobe Commerce netop formår at sammensætte og micro-konfigurere virksomhedens produkter på et væld af forskellige måder.

1 - Detaljerig konfigurator designet til slutbrugeren

Mantraet for at få succes med din konfiguration bygger på en gennemtænkt brugerrejse. Her fokuserer vi derfor på dét, at kunden hos Shark Gaming Systems finder hele brugerrejsen og brugeroplevelsen intuitiv – og særligt der, hvor prisen lynhurtigt bliver opdateret alt efter hvilken kombination af produkter, du vælger.

Her er det virkelig vigtigt, at du let kan se prisen på det enkelte produkt, så du lige præcis ved, hvad det er, der trækker op og ned i det samlede regnskab. Hvad koster noget – hvor meget rabat, får du eventuelt og hvad er gratis …

Alt efter hvilket budget, du har, kan du nu vælge til og fra mellem alt det, Shark Gaming Systems har på hylderne, og løbende blive præsenteret for det gaming-setup, der netop passer til dig og din pengepung.

Shark 4 Min

2 - Enkel håndtering af konfiguration og commerce med integration til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Den online produkt-konfigurator, vi har bygget og konfigureret på Adobe Commerce platformen, er brugervenlig for slutbrugerne, men i særdeleshed for de medarbejdere, som skal bygge konfigurationerne på produkterne og inkorporere content.

Det er således blevet langt lettere for virksomhedens medarbejdere at oprette og vedligeholde de produkter, der skal ind at ligge i produkt-konfigurationer – og på den måde sparer de både tid og energi på oprettelse og konfiguration af nye produkter og kampagner.

Hos Shark Gaming Systems sket dette blandt andet med integration til Microsoft Dynamics 365 Business Central. En integration, som både automatiserer en række rutineprægede opgaver, og som hjælper Shark Gaming Systems med at styre deres indkøbsfunktioner, salg, service, prisstruktur, lagerbeholdning, drift og samlede økonomi.

Og netop at minimere interne omkostninger ved at automatisere rutineprægede opgaver er et af de vigtigste resultater ved vores arbejde.

I god dialog med Shark Gaming Systems har vi derfor fuldautomatiseret en række daglige processer, som spænder over alt fra indkøb til salg og afsendelse. Og som resultat bruger virksomhedens medarbejdere nu langt mindre tid på:

 • At oprette og markedsføre produkter 
 • At vedligeholde og opdatere priser og produktsortimenter
 • At håndtere og kontrollere samtlige steps, en ordre gennemgår fra kunden afgiver sin bestilling til ordren bliver afsendt fra Shark Gaming Systems

Samtidigt sørger automatiseringen i det nye digitale setup også for at mindske fejl betragteligt, da det ikke er nødvendigt manuelt af kopiere indhold, priser, kundedata og produktdata fra et system til et andet.

Shark 5 Min

3 - En teknisk fleksibel konfigurator med Adobe Commerce som fundament

Dét, der giver Shark Gaming Systems teknisk fleksibilitet, kommer til udtryk ved det fleksible i, at vi bygger logikken og inkorporerer så mange standard-funktionaliteter til produkt-konfiguratoren som overhovedet muligt. Alt sammen med det for øje, at den samlede e-commerce løsning bliver super-hurtig og let at overskue via en overflod at store visuelle elementer.

Og jo – hér er Adobe Commerce en af de absolut bedste spillere på markedet som platform til en produkt-konfigurator. Det kan vi simpelthen ikke gentage ofte nok.

I det samlede digitale setup får Shark Gaming Systems derfor en avanceret løsning:

 • Der giver virksomheden teknisk frihed og uendelige muligheder for selv at designe og konstruere alt fra enkeltstående landingpages til nye kampagner
 • Der gør det let for Shark Gaming Systems at krydre produktbeskrivelser med content og på den måde mikse e-commerce med skrevne fortællinger og lækre billeder
 • Der gør det let at trække udvalgte produkter ind i virksomhedens storytelling – en taktisk manøvre til at sælge mere gennem præsentationer af produkter, der passer til dem, du allerede kigger på.

Se løsningen på sharkgaming.dk