Vi lever og ånder for e‑commerce

I Danmark er vi dét bureau, som har størst erfaring med rådgivning i, design og udvikling samt optimering af Adobe Commerce- og Magento 2-løsninger til store og mellemstore danske virksomheder.

Bureau med størst erfaring med E-commerce

Wølund & Wraaes DNA

 

Specialister i e‑commerce
Optimering af e‑commerce-løsninger

Vores forretningsfokus er optimering af e‑commerce-løsninger og udvikling af nye

Hos Wølund & Wraae har vi udelukkende fokus på at udvikle og optimere B2B-løsninger, B2C-løsninger og hybriden dér imellem.

Vores kunder tegner typisk producenter og grossister, der sælger produkter til forhandlere – og B2C-virksomheder, som sælger til private.

Som bureau har vi specialiseret os i dels at overtage eksisterende e-commerce-løsninger, som vi analyserer og optimerer, så de igen lever op til kundens ambitioner om performance og UX – dels at designe og udvikle nye e-commerce-løsninger.

Specialister i e‑commerce med erfaring fra +400 projekter

Fundamentet i Wølund & Wraae bygger på 25 specialister, som alle har minimum 10 års erfaring, og som omfavner alt fra strategiske rådgivere og proaktive projektledere til kreative designere, certificerede udviklere, arkitekter og erfarne integrationskonsulenter.

De virksomheder, der kommer til os, gør det med et ønske om at samarbejde med et stærkt hold af senior-specialister med en bred teknisk viden og dokumenterede e-commerce kompetencer.

Vores e-commerce bureau så dagens lys i 2006 og har både kontorer i København og Viborg.

 

Proaktiv projektstyring og rådgivning

Hos Wølund & Wraae lægger vi stor vægt på projektstyring, proaktivitet, kvalitet og økonomistyring via et 100 % transparent samarbejde med vores kunder. Hér spiller rådgivning i valg af platform og digitalt setup væsentlige roller, når det handler om at realisere den enkelte kundes forretningsmæssige ambitioner. Nu og i fremtiden.

Hos os bygger ethvert samarbejde ydermere på en tæt dialog mellem kunden, vores projektledere og specialister i forhold til at træffe strategiske beslutninger – og vi prioriterer, at samtlige kunder får dynamisk projektstyring og rådgivning fra en synlig projektledelse, der kommer med inputs til, hvordan vores kunder kan optimere deres interne processer, indtage nye markeder eller generere mersalg.

E-commerce-cases og erfaring fra 400 projekter

Til dags dato har vi udviklet mere end 400 komplekse e-commerce-løsninger og er i dag ét af Danmarks mest erfarne bureauer indenfor Adobe Commerce og Magento 2.

Få et indblik i kunder og løsninger via vores cases

Speciale i Adobe Commerce og Magento 2

Alle vores medarbejdere har specialiseret sig i de bedste og mest moderne
e-commerce-platforme på markedet – nemlig Adobe Commerce og Magento 2. To Agile platforme, som kontinuerligt arbejder for at tilbyde de nyeste og mest innovative e-commerce-teknologier og -funktionaliteter.

About Certifications 3 Min

I et samarbejde med Wølund & Wraae får vores kunder:

 • Sikkerhed for kvalitet, projektstyring og økonomi
 • Et senior e-commerce-bureau til lave omkostninger
 • Et tæt samarbejde med projektledere og specialister i forhold til at træffe strategiske beslutninger
 • Proaktiv og kontinuerlig rådgivning fra en synlig projektledelse, der bl.a. kommer med indspark til, hvordan I sparer tid ved at optimere og automatisere rutinemæssige aktiviteter
 • Fuld kreativ- og indholdsmæssig frihed
 • Fuld fleksibilitet på tværs af segmenter, kanaler, lande og brands
 • Platforme til både B2B, B2C, B2G og brands/CMS i én-og-samme
 • Platforme med verdens største udvalg af komplekse standardfunktioner og moduler
 • Platforme, som kan integreres til alt vedr. EPR, PIM, DAM og BI.
 • Platforme med indbygget AI – fx i søgninger, anbefalinger og kundeoplevelser
 • Moderne og fleksible e-commerce platforme med brugervenlige administrationer.