E-commerce platforme

Vi hjælper vores kunder med at styrke online salget og reducerer omkostninger ved optimering af hele deres digitale forretning. Vi har teams som er specialiseret og certificeret i platformene Adobe Commerce, Magento 2, Shopify, Umbraco og Ucommerce.

Om i står med en eksisterende løsning, der ikke leverer de forventede resultater - Leder efter en ny samarbejdspartner, der aktivt kan håndtere de udfordringer, I står over for - Eller skal i gang med at udvikle en helt ny e-commerce-løsning - Så er vi leveringsdygtige.

Få et større indblik i de fire e-handelsplatformene, vi er specialiseret i:

Adobe Commerce

Adobe Commerce er en topmoderne e-commerce platform, der er fuldt skalerbar og omfatter B2B, B2C, B2G og CMS i én samlet løsning. Platformen bygger på unikt DNA, der kombinerer fleksibilitet, standardfunktionalitet og høj ydeevne. Dette tillader kontinuerlig tilpasning af e-commerce til ønsket brugeroplevelse, funktionalitet og købsflow.

Udforsk Adobe Commerce

 

Magento 2

Magento 2 tilbyder virksomheder teknisk frihed og ubegrænsede muligheder for at forme det visuelle udtryk og kommunikationen overfor deres kunder globalt. Løsningens stærke automatiseringsfunktioner letter både intern håndtering af handel og indhold. Med 100% skalerbare B2B- og B2C-funktioner samt et væld af tilvalgsmoduler kan virksomheder realisere deres vækstambitioner.

Udforsk Magento
 

 

Shopify

Vi tilbyder en bred vifte af services, der løfter jeres online forretning. Vores ekspertise dækker enhver aspekt af Shopify, lige fra design og udvikling til integrationer mellem Shopify og ERP systemer så som Business Central (BC), Nav og C5 m.m.

Udforsk Shopify
 

 

Umbraco

Umbraco passer til alt fra mindre hjemmesider til specialbyggede niche-løsninger. Det skiller sig ud som en brugervenlig CMS-platform. Især når teknisk ydeevne er vigtig, tilbyder Umbraco integration til Ucommerce, fuld designfrihed og mulighed for at tilkøbe testede moduler.

Udforsk Umbraco
 

 

Ucommerce

Ucommerce tilbyder skræddersyede brugeroplevelser, med hovedfokus på onlinehandel, produktkatalog, variantstyring og betalinger. Virksomheder kan tilpasse kunders købsoplevelse fra varevalg til kvittering. Og så er platformen utrolig let at integrere til øvrige systemer i virksomheden.

Udforsk Ucommerce