E-commerce platforme & teknologier med ekstraordinær høj standard

Hos Wølund og Wraae hjælper vi B2B- og B2C-virksomheder med at vælge, designe og udvikle den e-commerce platform og det setup, der indfrier virksomhedernes digitale og forretningsmæssige krav og ambitioner i forhold til den enkelte organisation, processerne og den foranderlige virkelighed, vi alle agerer ud fra.

E-commerce platforme og teknologier

Fællestrækket ved de e-commerce platforme, vi er specialiseret i, er, at de alle understøtter B2B, B2C, B2G og CMS, imens de lever op til en ekstraordinær høj standard, når det kommer til kvalitet, fleksibilitet, designfrihed, sikkerhed, integration til andre systemer som ERP, PIM, DAM, etc. samt udvalget af standard-funktionaliteter.

Lad os tage en snak om jeres digitale ambitioner og de tanker, I gør jer, i forhold til valg af e-commerce platform og teknologi.

Adobe Commerce

Adobe Commerce er en topmoderne e-commerce platform, der er fuldt skalerbar og omfatter B2B, B2C, B2G og CMS i én samlet løsning. Platformen bygger på unikt DNA, der kombinerer fleksibilitet, standardfunktionalitet og høj ydeevne. Dette tillader kontinuerlig tilpasning af e-commerce til ønsket brugeroplevelse, funktionalitet og købsflow.

Udforsk Adobe Commerce

 

Magento 2

Magento 2 tilbyder virksomheder teknisk frihed og ubegrænsede muligheder for at forme det visuelle udtryk og kommunikationen overfor deres kunder globalt. Løsningens stærke automatiseringsfunktioner letter både intern håndtering af handel og indhold. Med 100% skalerbare B2B- og B2C-funktioner samt et væld af tilvalgsmoduler kan virksomheder realisere deres vækstambitioner.

Udforsk Magento
 

 

Shopify

Vi tilbyder en bred vifte af services, der løfter jeres online forretning. Vores ekspertise dækker enhver aspekt af Shopify, lige fra design og udvikling til integrationer mellem Shopify og ERP systemer så som Business Central (BC), Nav og C5 m.m.

Udforsk Shopify
 

 

Umbraco

Umbraco passer til alt fra mindre hjemmesider til specialbyggede niche-løsninger. Det skiller sig ud som en brugervenlig CMS-platform. Især når teknisk ydeevne er vigtig, tilbyder Umbraco integration til Ucommerce, fuld designfrihed og mulighed for at tilkøbe testede moduler.

Udforsk Umbraco
 

 

Ucommerce

Ucommerce tilbyder skræddersyede brugeroplevelser, med hovedfokus på onlinehandel, produktkatalog, variantstyring og betalinger. Virksomheder kan tilpasse kunders købsoplevelse fra varevalg til kvittering. Og så er platformen utrolig let at integrere til øvrige systemer i virksomheden.

Udforsk Ucommerce