DYNAMICWEB WEBSHOP ECOMMERCE

Dynamicweb er en All-in-One online business platform, hvor CMS System, eCommerce og online marketing værktøjer er samlet i én og samme løsning. Dynamicweb systemet har et stærkt eCommerce fundament, hvorpå det er nemt at bygge sin online forretning, lave integration til økonomisystem og tilpasse den til markedet, uanset om det er til en B2B, B2C, international webshop eller en Cross Channel e-handelsløsning.

Specialister i Dynamicweb eCommerce

Dynamicweb rummer som webshop platform rigtig meget forretningsmæssig funktionalitet og udvikler sig løbende. Vi har mange års erfaring med design, udvikling og implementering af Dynamicweb eCommerce løsninger. Derfor har vi både certificerede integrationsudviklere, frontend-udviklere og forretningsudviklere in-house.

 

Dynamicweb Awards

Dynamicweb integration og eCommerce Cases

Vores kunder anvender en bred vifte af e-handelsløsninger. De kunder, som vælger en webshop platform som Dynamicweb til e-handel, sætter først og fremmest stor pris på fleksibiliteten i forhold til integration og funktionalitet. Dynamicweb er yderst velegnet til e-handel i store, såvel som i mellemstore virksomheder. Nedenfor præsenteres 5 stærke eCommerce cases, hvor vi har bistået med strategi, design, teknologi og integration i Dynamicweb:

Louis Poulsen

Strategi, Design & B2C E-handelsløsning

Vi har designet og udviklet en e-handelsløsning for Louis Poulsen med en ROI på kun 4 måneder og sikret en fordobling af omsætning, konvertering og ordrestørrelse.

SE CASE