Hvilken e‑commerce platform skal man vælge?

Uanset hvilke udfordringer, vi møder – og uanset, om en virksomhed ønsker en hurtig og kompleks e-commerce løsning eller en standard, hjælper vi med at afklare, hvilken e-commerce platform, der indfrier virksomhedens behov.

E-commerce platforme og teknologier

Vi indleder altid processen med at identificere virksomhedens nuværende digitale ståsted. På den måde får vi et tydeligt billede af det forretningsmæssige udgangspunkt, som kommer til at danne grobund for virksomhedens unikke proces og løsning.

Med andre ord kortlægger vi den enkelte virksomheds forretning, markeder, services og behov i forhold til søgning, teknologi og integrationer.

Få et indblik i de e-commerce platforme, vi er specialiseret i:

Adobe Commerce platform features

Adobe Commerce

Adobe Commerce er en af verdens bedste og mest moderne e-commerce platforme. Den er fuldt skalerbar og favner både B2B, B2C, B2G og CMS i én-og-samme. Adobe Commerce bygger på et unikt DNA, som rummer al den fleksibilitet, standard-funktionalitet og høje performance, som gør det muligt løbende at tilpasse sin e-commerce til den UX, funktionalitet og til det købsflow, en virksomhed ønsker at præsentere kunderne for.

Udforsk Adobe Commerce
 

 

Magento 2

Magento 2 er den e-commerce løsning, der giver virksomheder teknisk frihed og uendelige muligheder for at skabe det visuelle udtryk og den formidling, de ønsker at præsentere deres kunder for. Globalt. Derudover gør løsningens stærke muligheder for automatisering den interne håndtering af commerce og content smidig, imens 100 % skalerbare B2B- og B2C-funktionaliteter og tusindvis af tilvalgsmoduler gør det muligt at realisere den enkelte virksomheds vækstambitioner.

Udforsk Magento 2
 

 

Shopify platform features

Shopify

Vi tilbyder en bred vifte af services, der løfter jeres online forretning. Vores ekspertise dækker enhver aspekt af Shopify, lige fra design og udvikling til integrationer mellem Shopify og ERP systemer så som Business Central (BC), Nav og C5 m.m.

Udforsk Shopify
 

 

Umbraco platform

Umbraco

Umbraco understøtter alt fra mindre websites til de mere specialbyggede niche-løsninger. Platformen udmærker sig ved at være en nem og brugervenlig CMS-platform. Og særligt når virksomheders ønsker til platformens performance er af teknisk karakter, er Umbraco en platform, der rummer formidabel integration til Ucommerce, komplet designfrihed og mulighed for at tilkøbe færdigtestede moduler.

Udforsk Umbraco
 

 

Ucommerce bedste ecommerce platform

Ucommerce

Ucommerce er skræddersyede brugeroplevelser. Løsningens primære funktioner er spundet op på onlinehandel, produktkatalog, på variantstyring og betaling. Virksomheder kan således skræddersy kundernes købsoplevelse fra før en vare bliver lagt i indkøbskurven til kvitteringen rammer kundens indbakke. Og så er platformen utrolig let at integrere til øvrige systemer i virksomheden.

Udforsk Ucommerce