E-commerce udvikling og arkitektur

I Danmark er vi dét bureau, som har størst erfaring med rådgivning i samt design, udvikling og optimering af Adobe Commerce- og Magento 2-løsninger til store og mellemstore virksomheder.

Services 4 Min

Specialister i e-commerce udvikling og optimering

Siden 2006 har vi ydet en koncentreret indsats for at levere kompromisløs kvalitet. En kvalitet, der danner grundlaget for, at vi i dag betegner os selv som fokuserede eksperter i netop Adobe Commerce og Magento 2.

Vi er et senior-bureau. Et senior e-commerce bureau med et stærkt hold af specialister, som alle har en bred teknisk viden, dokumenterede e-commerce kompetencer og minimum 10 års erfaring i udvikling af store og komplekse B2B-, B2C- og B2G-løsninger.

Særligt når vi udvikler specialløsninger og bygger integrationer mellem ERP, PIM, DAM, BI og e-commerce, er data og indsigt to ufravigelige ingredienser i produktionen af kundespecifikke løsninger. Kundespecifikke, fordi virksomheder kommer til os, når de ikke kan finde en standard-løsning, der tilgodeser deres behov. Og så bygger vi den naturligvis:

Alt fra mindre delkomponenter til internationale e-commerce løsninger, konfiguratorer, integration af flere systemer, databaser og moduler, som letter virksomhedernes forretningsgange og styrker deres positioner.