Valg af nyhedsbrevsystem

Nyhedsbrevet som salg- og marketingværktøj

E-mail marketingværktøjer, såsom nyhedsbrevsystemer, har i mange år været igennem en forrygende udvikling og der er kommet rigtig mange nye og spændende udbydere på markedet. Vi bliver ofte spurgt om, hvilket system vi anbefaler og derfor har vi samlet en liste af de bedste systemer.

Valg af system

Hvis man ønsker at finde et mere effektivt nyhedsbrev system, har vi lavet nogle simplificerede tjeklister, som kan anvendes til inspiration for, hvad man skal være opmærksom på eller skal have en holdning til, før man træffer sin beslutning. Tjeklister tager ikke udgangspunkt i funktioner og teknologi, men mere i tanken om at nyhedsbrevsystemet skal understøtte de strategiske og taktiske ambitioner for virksomheden og så bør det være fleksibelt og effektivt på det operationelle niveau.

Tjeklister for valg af system

Tjeklister er lavet ud fra de processer, som ligger på de forskellige forretningsmæssige niveauer og kan nemt oversættes som en egentlig kravspecifikation. Listen er lavet ultra simpel for at ramme det, som vi mener, er det helt basale på det enkelte niveau.

Nyhedsbrev systemer

Nyhedsbrev systemer har vi arbejdet rigtig meget med i alle mulige sammenhænge og der er stor forskel på i hvor høj grad systemerne bliver udnyttet optimalt eller om man har det rette system ift. behovet. Vi hjælper tit med at rådgive og anbefale systemer. Når det er sagt, er valget af det system den nemme del. Udfordringerne ligger i at få implementeret systemet optimalt ift. strategi og organisation og få udnyttet kundepotentialet. Vi opdaterer løbende vores liste over de systemer, som vi har arbejdet med og som evt. kan komme i spil, når vi anbefaler systemer.

Kontakt os for spørgsmål eller hvis du ønsker et uforpligtigende inspirationsmøde.

Henning Wraae
Digital rådgiver
M: +45 28 18 98 43
E: henning@wogw.dk