Design af nyhedsbreve

Nyhedsbreve er en effektiv form for markedsføring og kan stå for en stor del af indtjeningen i en online forretning. Få designet nyhedsbrevet, så det sikrer en markant stigning i indtjeningen, hvor fokus er fastholdelse af nye og eksisterende kunder. Vi er specialister i rådgivning, design, udvikling, fuld automatisering og integration til og fra nyhedsbreve systemer.

Hos E-handelsbureauet varetager vi design, optimering og segmentering af nyhedsbreve for kunder i Danmark og resten af Skandinavien. Vi designer nyhedsbreve for virksomheder og organisationer for både B2B, B2C og B2G markedet. Vi hjælper vores kunder med at optimere indhold, design og købsoplevelser og ikke mindst med at få automatiseret den store mængde at mail og tilbud, der skal sendes ud til de forskellige segmenter.

SPØRGSMÅL OG RÅDGIVNING

For spørgsmål og rådgivning om responsive web design, mobile marketing og sortiment opbygning kontakt vores digitale rådgiver:

Henning Wraae
Digital rådgiver
+45 28 18 98 43
henning@wogw.dk

Carl Hansen og Søn

Strategi, design & e-handelsløsning

Vi har designet og udviklet en e-handelsløsning for Carl Hansen & Søn med fokus på et stilrent kundeoplevelse og brandunivers. Løsningen er lanceret i forbindelse med Hans J. Wegners 100 års fødselsdag.

SE CASE

Læs også