uCommerce webshop Integration

Fleksibel og køreklar  ucommerce integration

Vi hjælper med rådgivning og udvikling af den totale integration til uCommerce og tilbyder en effektiv standard integrationsløsning. I alle vores integrationsprocesser har vi et tæt samarbejde mellem vores projektledelse, eksperter og kunden. Vi kan levere alt fra strategi til planlægning og færdig integration til uCommerce.

 

Høj performance integration til ucommerce

uCommerce er en fleksibel og meget stærk .Net eCommerce platform. Fleksibiliteten gør, at løsninger hele tiden kan tilpasses den enkelte virksomheds vækststrategi og integreres med andre systemer, såsom PIM, ERP, lagerstyring og analyseværktøjer. Systemet tilbyder med andre ord et væld af muligheder for at bygge en solid online forretning. uCommerce er integreret i det brugervenlige CMS system Umbraco.

 

Forretningsmæssige fordele

Vores integrationsløsning til uCommerce sikrer ikke kun en solid og høj performance integration. Løsningen øger typisk vores kunders konkurrenceevne gennem effektiviseringer og bedre udnyttelse af data og er utrolig populær hos de af vores kunder, der sætter stor pris på fleksibilitet i forhold til integration og funktionalitet. Andre meget typiske fordele er:

 1. Automatisk vareoprettelse

 2. Monitorering af vareoprettelse

 3. Kvalitetssikring af vareoprettelse

 4. Synkronisering af lager status/beholdning

 5. Notifikation ved lav lagerbeholdning

 6. Automatisk ordrebehandling

 7. Monitorering af ordrebehandling

 8. Notifikation ved særlige ordrer

 9. Automatisering af mail dialog

 10. Automatisering af mersalgsmails

 

Vi håndterer hele processen

Vi har gennem årene udviklet og implementeret adskillige integrationsløsninger mellem webshop, ERP og kassesystem til en lang række kunder. Uanset hvilke ønsker og behov der stilles, finder vi altid en løsning, der matcher kundens behov for, at virksomheden oplever så få ændringer, som muligt under integrationsprocessen. Vores team af dedikerede eksperter håndterer hele processen fra strategi og planlægning til den køreklare uCommerce integration er færdig og der er derfor ikke behov for involvering af tredje part inden for områder som IT eller ERP.

 

Vi leverer

 1. 100% solid, hurtig og driftssikker dataoverførsel

 2. 100% kvalitetssikring af alle data

 3. 100% kontrol og advisering ved uregelmæssigheder

 4. 100% fleksibilitet og skalerbarhed

Kontakt

Vil du vide mere om vores Sitecore standardintegrationer og hvilke muligheder, der er for din forretning, så kontakt vores digitale rådgiver:

 

Henning Wraae
Digital rådgiver
M: +45 28 18 98 43
E: henning@wogw.dk

Saint Tropez

Omni-channel løsning & Kundeklub

Se case

Carl Hansen og Søn

Strategi, design & e-handelsløsning

Vi har designet og udviklet en e-handelsløsning for Carl Hansen & Søn med fokus på et stilrent kundeoplevelse og brandunivers. Løsningen er lanceret i forbindelse med Hans J. Wegners 100 års fødselsdag.

Se case