Integration til sitecore

 

Spar penge med vores integration til Sitecore

Vi har udviklet en standard integrationsløsning til Sitecore, som bygger på et ultra fleksibelt fundament. Løsningen imødekommer vores kunders behov for mere fleksible og standardiserede integrationsløsninger af høj kvalitet og der er både tid og penge at sparre. Vi har flere års erfaring med integration til Sitecore og tilbyder håndtering af hele integrationsprocessen, lige fra tilrettelæggelse og tilpasning til udvikling af selve integrationen til Sitecore.

I processen sikres fuld udnyttelse af virksomhedens data og forretningslogikker og vores integrationsspecialister sikrer, at der ikke er behov for involvering af tredje part på områder indenfor IT eller ERP. Vi tager ansvaret for hele opgaven og sikrer høj kvalitet, samt en køreklar og gennemtestet integration til et hvilket som helst system. Vi tager udgangspunkt i den eksisterende løsning og sørger for, at ansatte i virksomheden, under hele integrationsprocessen, mærker så få ændringer som muligt i hverdagen.

 

Funktionel og køreklar Sitecore integration mellem 2 eller flere systemer

En af de mange fordele ved vores integrationsløsning er, at den er udviklet meget fleksibelt, hvilket gør det muligt at integrere flere og flere data og tilkoble flere og flere systemer i takt med vores kunders vækst.

Vores Sitecore integrationsløsning tilbyder brugerne et system med CMS, eCommerce og online marketing værktøjer samlet i én og samme løsning. Uanset, om vi arbejder med B2B, B2C, Cross Channel eller med en international webshop, er dette et system, hvorpå man nemt kan opbygge sin online forretning. Sitecore har et stærkt eCommerce fundament, hvorpå der let kan laves integration til andre systemer. De virksomheder, som foretrækker Sitecore systemet sætter oftest stor pris på fleksibiliteten i forhold til integration og funktionalitet.

 

de Forretningsmæssige fordele

Vores standard integrationsløsning til Sitecore sikrer ikke kun effektivisering af de interne processer i online forretningen. Løsningen spiller sammen med flere forskellige typer af e-handelsløsninger, marketing- og forretningssystemer. Typisk opnår vores kunder rigtig mange fordele ved at integrere systemerne sammen. De umiddelbare fordele er:

 • Automatisk vareoprettelse
 • Monitorering af vareoprettelse
 • Kvalitetssikring af vareoprettelse
 • Synkronisering af lager status/beholdning
 • Notifikation ved lav lagerbeholdning
 • Automatisk ordrebehandling
 • Monitorering af ordrebehandling
 • Notifikation ved særlige ordre
 • Automatisering af mail dialog
 • Automatisering af mersalgsmails

 

Vi leverer og sikrer

 1. 100% solid, hurtig og driftssikker dataoverførsel
 2. 100% kvalitetssikring af alle data
 3. 100% kontrol og advisering ved uregelmæssigheder
 4. 100% fleksibilitet og skalerbarhed

Kontakt

Vil du vide mere om vores Sitecore standardintegrationer og hvilke muligheder, der er for din forretning, så kontakt vores digitale rådgiver:

 

Henning Wraae
Digital rådgiver
M: +45 28 18 98 43
E: henning@wogw.dk