Integration til NopCommerce


Fleksibel integration til nopcommerce

Vi tilbyder en standard integrationsløsning, som bygger på et gennemtestet og yderst fleksibelt fundament.  NopCommerce er  en meget populær Open Source løsning med CMS, eCommerce og online marketing værktøjer samlet i ét. Vores integrationsløsning med NopCommerce imødekommer vores kunders behov for standardiserede løsninger af høj kvalitet og vores specialister har flere års erfaring med denne type integration. Derfor kan vi levere alt lige fra tilrettelæggelse og tilpasning til udvikling af selve integrationen.

integration til nopCommerce - et godt valg

En af fordelene ved vores standard integration til NopCommerce er fleksibiliteten, som gør, at der løbende kan tilkobles flere systemer i takt med online forretningens vækst. I integrationsprocessen sikrer vi fuld udnyttelse af virksomhedens data og forretningslogikker der er derfor ikke behov for involvering af tredje part på områder indenfor IT eller ERP.

Vi tager ansvaret for hele opgaven og sikrer høj kvalitet i hele processen, samt en solid og høj performance integration. Med en NopCommerce integration kan vi imødekomme vores kunders behov for mere fleksible og standardiserede integrationsløsninger, hvilket øger deres konkurrenceevne gennem effektiviseringer og bedre udnyttelse af data. NopCommerce er et system, der konstant er med på fronten, når det gælder funktionalitet og vores løsning er derfor med til at sikre en afsætningseffektiv online forretning.

de Forretningsmæssige fordele

Vores standard integrationsløsning til NopCommerce sikrer ikke kun effektivisering af de interne processer. Typisk opnår vores kunder disse fordele ved at integrere systemerne:

 • Automatisk vareoprettelse
 • Monitorering af vareoprettelse
 • Kvalitetssikring af vareoprettelse
 • Synkronisering af lager status/beholdning
 • Notifikation ved lav lagerbeholdning
 • Automatisk ordrebehandling
 • Monitorering af ordrebehandling
 • Notifikation ved særlige ordre
 • Automatisering af mail dialog
 • Automatisering af mersalgsmails

 

Vi leverer og sikrer

 1. 100% solid, hurtig og driftssikker dataoverførsel
 2. 100% kvalitetssikring af alle data
 3. 100% kontrol og advisering ved uregelmæssigheder
 4. 100% fleksibilitet og skalerbarhed

Kontakt

Vil du vide mere om vores Sitecore standardintegrationer og hvilke muligheder, der er for din forretning, så kontakt vores digitale rådgiver:

 

Henning Wraae
Digital rådgiver
M: +45 28 18 98 43
E: henning@wogw.dk