Integration til Dynamicweb eCommerce

 

Dynamicweb integration til alle systemer

Dynamicweb er en All – in – One business platform, der tilbyder brugerne et system med CMS, eCommerce og online marketing værktøjer samlet i én og samme løsning. Uanset om vi arbejder med B2B, B2C, Cross Channel eller med en international webshop, er dette et system, hvorpå man nemt kan opbygge sin online forretning. Dynamicweb har et stærkt eCommerce fundament, hvorpå der let kan laves integration til systemer. De virksomheder, som foretrækker Dynamicweb værdsætter den store fleksibilitet i forhold til integration og funktionalitet.

Vi tilbyder at håndtere hele integrationsprocessen, lige fra tilrettelæggelse og tilpasning til udvikling af selve integrationen til Dynamicweb. I processen sikres fuld udnyttelse af virksomhedens data og forretningslogikker og vores integrationsspecialister sikrer, at der ikke behov for involvering af tredje part på områder indenfor IT eller ERP. Vi tager ansvaret for hele opgaven og sikrer derved høj kvalitet, samt en køreklar og gennemtestet integration til et hvilket som helst system.

Fleksibilitet og skalerbarhed med en integration til Dynamicweb

Vi har udviklet en effektiv integrationsløsning, som sikrer vores kunder en solid og høj performance integration. Med en Dynamicweb integration kan vi imødekomme vores kunders behov for mere fleksible og standardiserede integrationsløsninger, hvilket øger deres konkurrenceevne gennem effektiviseringer og bedre udnyttelse af data.

Louis Poulsen

Strategi, Design & B2C E-handelsløsning

Vi har designet og udviklet en e-handelsløsning for Louis Poulsen med en ROI på kun 4 måneder og sikret en fordobling af omsætning, konvertering og ordrestørrelse.

Se case