Webshop integreret med ERP - BC, NAV, AX & C5

 

Integration til webshop og ERP

Effektiviser processer med integration til webshop-system

Markedet for e-handel er i disse år i kraftig vækst og det betyder, at strategier for forretningsprocesser skal effektiviseres for at imødekomme den stigende konkurrence. For at følge med denne udvikling og imødekomme vores kunders krav og ønsker til afsætningseffektive e-handelsløsninger, har vi derfor udviklet en integrationsløsning, der matcher flere forskellige typer af webshop systemer.
 

Mindsk manuelle arbejdsgange med integration

I en typisk webshop integration kan vi hurtigt samle alle data fra en webshop, et website, PIM, nyhedsbrev og lager. Herefter samles hele forretningslogikken, f.eks. et økonomisystem som NAV, AX, C5, SAP, Spectra m.fl. Således opsamles alle data i virksomheden og kan behandles, analyseres og automatiseres for f.eks. at kunne sparre på manuelle arbejdsgange. Læs mere her
 

Stærke muligheder for integration til webshop:

Wølund & Wraae har i mere end 15 år designet, udviklet og implementeret e-handelsløsninger til virksomheder i Danmark og Skandinavien. I en typisk webshop integration til e-handel kan vi hurtig indsamle al data, behandle analysere og automatisere, så der sparres på de manuelle arbejdsgange. Med speciale i integration til e-handelsløsninger spænder vores løsninger og kompetencer bredt. Vi har erfaring fra over 300 e-handelsløsninger og integreret e-handel er i særdeleshed en af vores special kompetencer. Læs mere om de enkelte integrationer til e-handelssystemer nedenfor:

  1. Integration til Magento
  2. Integration til Adobe Commerce
  3. Integration til Umbraco
  4. Integration til Ucommerce
  5. Integration til Shopify