Full-service certificeret Magento partner

Vi specialiseret og certificeret i integration og udvikling af Magento løsninger. Vi hjælper jer hele vejen med god rådgivning, proces og projektstyring samt design, udvikling og integration.

Magento 1 Min (1)
Magento 2 Min

Vi designer og udvikler Magento 2 løsninger

Vi designer og udvikler Magento 2 løsninger og yder fuld support, opgradering og optimering på hele jeres e-commerce setup, processer og jeres kunders købsoplevelser.

Vi designer og udvikler alt fra mindre B2C shop til store komplekse B2B/B2G løsninger med fuld integration til f.eks. NAV, BC, AX, C5, PIM m.m.

Vi er kendt for at være stærke på design, UX, rådgivning, udvikling og styring af alle interessenter i samarbejdet, så I kan fokusere på forretning og vi på etablering af hele jeres setup.

Magento 3 Min (1)

Vi stræber efter optimalt samarbejde og resultat

Vi sætter en dyd i at arbejde tæt sammen med alle interessenter i et samarbejde og vi tilbyder altid at tage hele den overordnede styring på alle dele af projektet så vi sikrer høj kvalitet til aftalt tid og budget. Nedenfor er blot nogle forslag til hvad vi byder ind med i et samarbejde og projekt:

 • Vi designer inspirerende og brugervenlige købsoplevelser
 • Vi er gode til at finde den rette balance mellem Brand DNA og brugervenlighed
 • Vi designer til alle type enheder såsom mobil, tablet, bærbar og desktop computere
 • Vi har stor erfaring med modul udvikling og kompleks funktionalitet
 • Vi integrerer Magento 2 til ERP systemer såsom Microsoft Dynamics 365 Business Central /NAV, Microsoft Dynamics C5, Microsoft Finance /AX, E-conomic m.m.
 • Vi Integrerer til PIM systemer såsom: InRiver, Akeneo m.m.
 • Vi projekt- og processtyrer alle dele af samarbejdet, før, under og efter et projekt
 • Vi tilbyder alle vores kunder løbende rådgivning
 • Vi hjælper med drift og hosting af Magento 2
 • Vi hjælper med optimering af performance af Magento 2
 • Vi hjælper med opgradering af Magento 2
 • Vi videreudvikler eksisterende Magento 2 løsning
 • Vi tilbyder et stabilt udvikling- og testmiljø
 • Vi anvender de bedste udviklings-standarder, metoder, processer og værktøjer
 • Vi har specialister som forstår jeres forretning
Magento 4 Min

Få et certificeret Magento 2 hold bag jeres forretning

Vi overtager eksisterende Magento 2 løsninger og yder fuld support, opgradering og optimering på hele jeres e-commerce setup, processer og jeres kunders købsoplevelser. Vi overtager alt fra mindre B2C shop til store komplekse B2B løsninger. Vi har et hurtigt og effektivt certificeret service- og udviklingsteam og projektledere som sikrer et tæt og effektivt samarbejde. Vi er ligeledes kendt for at være stærke på design, UX, rådgivning og styring af alle interessenter i jeres setup, så I kan fokusere på forretning og vi på optimering af jeres setup, processer og kundernes købsoplevelser.

Vores Magento team er alle Certificeret i Magento 2. Teamet er bestående af erfarne Magento rådgivere, Magento udviklere, Magento designere og Magento projektledere.

Magento 2 integration

Vi tilbyder en standard integrationsløsning, som bygger på et ultra fleksibelt fundament og imødekommer vores kunders behov for fleksible, standard integrationsløsninger. Med vores løsning er det muligt at integrere flere og flere data og tilkoble flere systemer i takt med virksomhedens vækst.

 

 

Køreklar og gennemtestet Magento integration

Effektiviser købsoplevelsen og forretningsprocesserne i din online virksomhed med en Magento webshop integration. Vi udfører integrationsløsninger mellem Magento e-commerce og Microsoft Dynamics 365 Business Central /NAV, Microsoft Dynamics C5 eller Microsoft Finance /AX. Vi har udviklet en standard integrationsløsning og rådgiver om-, udvikler og implementerer Magento integrationsløsninger til både B2B og B2C markedet.

Gennem automatisering af f.eks. arbejdsgange på oprettelse af varer og ordrebehandling kan virksomheder, der har en Magento integration opleve store besparelser på tid og penge. Risikoen for manuelle fejl ved indtastning minimeres endvidere, og det er samtidig muligt at sikre at lagerbeholdningen er synkroniseret i både butikker og webshop.

 • 100% solid, hurtig og driftssikker dataoverførsel
 • 100% kvalitetssikring af alle data
 • 100% kontrol og advisering ved uregelmæssigheder
 • 100% fleksibilitet og skalerbarhed

 

Vi håndterer hele processen

Vi har gennem årene udviklet og implementeret adskillige integrationsløsninger mellem webshop, ERP og kassesystem til en lang række kunder. Uanset hvilke ønsker og behov der stilles, finder vi altid en løsning, der matcher kundens behov for, at virksomheden oplever så få ændringer, som muligt under integrationsprocessen.

Vores team af dedikerede eksperter håndterer hele processen fra strategi og planlægning til den køreklare Magento e-commerce integration er færdig og der er derfor ikke behov for involvering af tredje part inden for områder som IT eller ERP.