Komplet Microsoft Dynamics AX, NAV & C5 integration

 

Integration Systemer

Automatisering og integration hele vejen rundt om webshoppen

Vi er teknologi uafhængige og har speciale i udvikling, integration og automatisering af alle former for systemer og e-handelsløsninger. Ligeledes har vi udviklet og optimeret masser af integrationer til ERP løsninger såsom med NAV,AX, C5 m.m.

E-commerce ERP Integration

Vi har mange års erfaring med integration til alle typer systemer. Typisk samler og optimerer vi datahåndtering og processer ét og samme sted og varetager hele processen omkring udvikling af integration mellem alle systemer. Vi bidrager ligeledes med rådgivning, foranalyse, teknisk arkitektur, projektledelse og selve udvikling af integrationerne.

  • Integration til AX
  • Integration til NAV
  • Integration til C5
  • Integration til DdD Retail
  • Integration til SAP
  • Integration til Economic
  • Integration til PIM og billeddatabaser

Integration til e‑handelsløsninger

E-handelsbureauet Wølund & Wraae har i mere end 15 år designet, udviklet og implementeret e-handelsløsninger til virksomheder i Danmark og Skandinavien. I en typisk webshop integration til e-handel kan vi hurtig indsamle al data, behandle analysere og automatisere, så der sparres på de manuelle arbejdsgange. Med speciale i integration til e-handelsløsninger spænder vores løsninger og kompetencer bredt. Vi har erfaring fra over 300 e-handelsløsninger og integreret e-handel er i særdeleshed en af vores special kompetencer. Læs mere om de enkelte integrationer til e-handelssystemer nedenfor:

Migrering til alle systemer

For at imødekomme vores kunders ønsker om at minimere tid og udgifter til migrering, sørger vi for overførelsen af data fra og til nye systemer og sikrer, at alle data bliver hurtigt og korrekt overført.