Hvad er Umbraco?

Umbraco er Danmarks mest populære CMS. Ønsker I som virksomhed at etablere jer i et marked, hvor time-to-market eller forandringsparathed er afgørende? I givet fald kan Umbraco være en givtig løsning for jeres forretning som digital platform.

Umbraco er anvendt i mange forskellige sammenhænge og af virksomheder i vidt forskellige brancher, størrelser og kompleksitet. Umbraco kan anvendes til alle former for webløsninger – og der er altid plads til udvidede funktionaliteter via moduler, som enten kan tilkøbes eller udvikles.

Uanset hvor langt jeres behov rækker ud, så er Umbraco særligt velegnet som platform for specielle løsninger, hvor I har behov for at skære helt ind til benet og fokusere på kerne-funktionalitet.

Umbraco  | Design, integration og udvikling | Wølund & Wraae
Umbraco  | Ucommerce e-commerce | Wølund & Wraae

Umbraco specialister med fokus på Umbraco design, e‑commerce & integration

Hos Wølund & Wraae får I et team af specialiserede Umbraco senior-rådgivere og -udviklere. Vi har udviklet en komplet Umbraco-løsning med CMS og B2B/B2C e‑commerce. Det betyder, at I får en køreklar løsning med fuld skalerbar administration og integrationer.

  • I får et team, som er specialiseret i effektivisering af onlinesalg og interne processer.
  • I får et team, som har mange års erfaring med integrations- og performanceoptimering.
  • Og så får I hjælp, rådgivning og proaktiv økonomi- og projektstyring i forhold til udvikling og optimering af design/UX og løsning.

Umbraco kort fortalt af Wølund & Wraae

 

Umbraco løsning med CMS, CRM og B2B / B2C e-handelsløsning
Umbraco er Danmark mest populære CMS
CMS Platform i Umbraco

500.000 Umbraco-løsninger

Umbraco er Danmarks mest populære CMS. Et CMS, som er i kraftig vækst med mere end 500.000 aktive løsninger. Selvom Umbraco er en dansk udviklet CMS-platform, er den udbredt i ca. 200 lande.

Umbraco er Open Source

Umbraco er et Open Source CMS, hvilket betyder, at kildekoden til CMS’et er gratis og modificeres og videreudvikles 100 % efter den enkelte virksomheds behov.

Umbraco er bygget på .NET

Umbraco er bygget på Microsoft .Net, som tilbyder et rigt og fleksibelt udviklingsfundament.

Umbraco’s fleksibilitet

Umbraco's filosofi, arkitektur og teknologi sikrer en utrolig stor fleksibilitet i forhold til at udvikle alle former for webløsninger.

Umbraco’s søgemaskine

Umbraco’s indbyggede søgemaskine kan tilpasses ethvert behov og imødekommer derfor alle fremtidige kunders krav og ønske til den ultimative brugeroplevelse og brugervenlige søgefunktion.

Umbraco Integration

Umbraco's API gør det både nemt og hurtig at udvikle integrationer til alverdens systemer – og hos Wølund & Wraae har vi eksempelvis lavet mange integrationsstandarder til tredjepartsystemer som NAV, AX, C5, nyhedsbrevssystemer o. lign.

Umbraco Enterprise

Umbraco er en platform, som er nemt at bygge videre på. Gennem de seneste år har vi udviklet vores Umbraco overbygning, som en færdigudviklet Enterprise-løsning – og som hovedsageligt er bygget til virksomheder, der ønsker at komme hurtigt og rigtigt i gang med e-commerce, hvad enten de har et B2B- og B2C-fokus.