Hvad er Umbraco?

Ønsker man som virksomhed at etablere sig i markedet, hvor time-to-market eller forandringsparathed er afgørende. Så kan man overveje om Umbraco som digital platform for ens forretning.

Umbraco er anvendt i mange forskellige sammenhænge og for virksomheder i vidt forskellige brancher, størrelser og kompleksitet. Umbraco kan anvendes til alle former for webløsninger og ønsker en virksomhed en udvidet funktionalitet, kan ekstra moduler til købes eller udvikles.

Umbraco 2 Min

Umbraco specialister med køreklar løsning

Vi er et team af specialiserede Umbraco senior rådgivere og udviklere. Vi har udviklet én komplet Umbraco løsning med CMS, CRM og B2B / B2C e-handelsløsning sammensat som et samlet Omni Channel løsning. Vi kan tilbyde et køreklart løsning med fuld skalerbar administration og integrationer.

  • Vi hjælper med strategi, design af kundeoplevelse og løsning
  • Vi er specialiseret i effektivisering af online salg og interne processer
  • Vi har stor erfaring med integration og performance optimering
Umbraco 3 Min

Time To Market med Umbraco

Ønsker man som virksomhed at etablere sig i markedet med en B2B/B2C strategi og e-handelsløsning, kan hastigheden være afgørende, især hvis man ønsker at erobre markedet eller tilgå nye brancher og lande. Her kan Umbraco og Ucommerce give den enkelte virksomhed en konkurrencefordel, fordi man hurtigt kan etablere en ny multikanal til et nyt segment eller starte en international erobring af helt nye markeder.

Reducering af omkostninger

Hvis man ønsker at vækste online og samtidig holde omkostningerne nede, er der her en åbenlys mulighed for at finde det perfekte match med hvor vi tilbyder en køreklar løsningen med en stor færdig udviklet mængde af indbyggede marketing- og forretningsorienteret funktionalitet. Her kan virksomheder især minimere omkostninger til udvikling og integration.

Umbraco kort fortalt

 

Umbraco i kraftig stigende popularitet

Umbraco er Danmark mest populære CMS. Det skyldes rigtig mange ting, så her har vi forsøgt at liste de mest centrale elementer.

400.000 Umbraco løsninger

Umbraco er i kraftig vækst og ligger nu omkring 400.000 aktive løsninger her i starten af 2017. Selvom Umbraco er et dansk udviklet CMS Platform så er det udbredt i ca. 200 lande.

Umbraco er Open Source

Umbraco er et Open Source CMS som betyder at kildekoden til CMS kan downloades, modificeres og videre udvikles er behov. Koden eller systemet er gratis og må downloades af alle.

Umbraco er bygget på .NET

Umbraco er bygget på Microsoft .Net som tilbyder et rigt og fleksibelt udviklingsfundament.

Umbraco's fleksibilitet

Umbraco's filosofi, arkitektur og teknologi sikrer en utrolig stor fleksibilitet til at udvikle alle former for webløsninger.

Umbraco's søgemaskine

Umbraco's indbyggede søgemaskine kan tilpasses et hvert behov, som vil kunne imødekommende alle fremtidige kunders krav og ønske til den ultimative brugeroplevelse og brugervenlige søgefunktion.

Umbraco Integration

Umbraco's API gør det både nemt og hurtig at udvikle integrationer til alverdens systemer. Her har vi f.eks. lavet mange integrations standarder til NAV, AX, C5, nyhedsbrevsystemer m.m.

Umbraco Enterprise

Umbraco er nemt at bygge videre på og vi har gennem de sidste par år udviklet vores Umbraco overbygning som er en færdigudviklet Enterprise løsning som hovedsaglig er bygget til virksomheder som ønsker at komme hurtigt og rigtigt i gang med Omni channel og e-commerce, hvad enten de har et B2B og B2C fokus.