Få et Full-service Magento 2-team til at løfte jeres virksomhed

Hos Wølund & Wraae får vores kunder rådgivning og erfaringer fra over 400 
e‑commerce projekter og et certificeret team af senior Magento 2 specialister, der både forstår den enkelte kundes forretning og vækstambitioner, og som har udviklet landets største Magento-løsninger – B2B, B2C og B2G.

Se alle vores cases | Hvad er Magento 2

 
Optimering af eksisterende Magento-løsning eller udvikling af en ny

Wølund & Wraae er specialiseret i at overtage og optimere eksisterende Magento 2-løsninger og i at designe og udvikle nye – B2B, B2C og B2G. I begge tilfælde handler vores arbejde om integration, design, udvikling, UX, rådgivning og styring af alle interessenter i det digitale setup – og vi yder altid en proaktiv service i en 100 % gennemsigtig dialog.

Magento Bureau 2 Min

1 - Vi optimerer jeres eksisterende Magento 2-løsning

Vores kunder kommer typisk til os med en eksisterende løsning, der ikke performer, som den skal. Og det er hér, vi gør en forskel.

Vi er specialiseret i at overtage eksisterende Magento-løsninger og optimerer på dem. Helt konkret betyder det, at vi aktivt tager hånd om de udfordringer, I oplever, når det handler om at imødekomme jeres forretningsmæssige ambitioner – B2B, B2C og B2G.
Vi arbejder videre med det, I kommer til os med – og vi løser opgaven 100 %.

Via en teknisk analyse af løsningens performance-udfordringer kommer vores senior-arkitekter med forslag til, hvordan vi udbedrer udfordringerne på en hurtig og kost-effektiv måde.

Det drejer sig typisk om udfordringer, der både kan bo i kernen af integrationen, i logikken, funktionaliteten eller i front-end.

Se alle vores cases

Magento Bureau 3 Min

2 - Vi designer og udvikler en ny Magento 2-løsning | B2B, B2C og B2G

Vi designer og udvikler nye e-commerce-løsninger B2B, B2C og B2G, og i denne proces har vi særligt fokus på:

 1. Rådgivning og strategi
  At sætte os ind i jeres forretning og vækststrategi – og at hjælpe jer med at realisere jeres forretningsmæssige ambitioner via den platform og det digitale setup, der passer bedst til jeres forretning og mål.
 2. Design og UX
  At designe digitale e-commerce kundeoplevelser (UX) inden for B2B, B2C, B2G og hybridsegmentet. Dette indebærer, at vi designer hele kunderejsen med det formål at garantere en brugervenlig, købsoptimeret og inspirerende oplevelse. Målet er at levere en kundeoplevelse, der sikrer vores kunder forretningsmæssig værdi ved at øge den online konvertering og ordrestørrelse.
 3. Udvikling og integration
  At udvikle specialløsninger, som tegner alt fra mindre delkomponenter til internationale e-commerce løsninger, konfiguratorer, integration af flere systemer, databaser og moduler, som letter virksomheders forretningsgange og styrker deres positioner. Og når vi arbejder med integrationer, handler det om at samle dele til en helhed. Det handler om at bygge integrationer mellem ERP, PIM, DAM, BI og e-commerce, hvor data og indsigt er to ufravigelige ingredienser i produktionen af kundespecifikke løsninger.
 4. Funktionalitet
  At arbejde konstruktivt med det store udvalg af indbyggede funktioner og muligheder, som Magento 2 tilbyder til håndtering af e-commerce. Magento 2's funktionalitet spænder bredt for at imødekomme behovene i både B2B, B2C og B2G e-commerce. Magento 2’s funktionalitet inkluderer derfor elementer som produktstyring, ordrehåndtering, betalingsgateway-integration, brugerstyring, rapportering, markedsføring og andre værktøjer, der er nødvendige for at drive effektiv e-handel.
 5. Automatiserede processer
  At skabe store økonomiske besparelser ved hjælp af fuldautomatisering af samtlige administrative e-commerce processer som produkt-oprettelsesprocessen, ordreprocessen, lagerstyring og kundehåndtering. Alt sammen med det optimale vækstpotentiale for øje og derfor i godt samspil med ERP, PIM, DAM, BI samt en række marketingværktøjer.
 6. Proaktiv økonomi- og projektstyring
  At pakke hele den nyudviklede Magento 2-løsning ind i en 100 % gennemsigtig og proaktiv økonomi- og projektstyring. Hos os bygger ethvert samarbejde nemlig på en tæt dialog mellem kunde, vores senior-projektledere og specialister i forhold til at træffe de rigtige strategiske og tekniske beslutninger.

Lad os tage en snak om, hvordan Magento 2 hjælper jer bedst

Proaktiv økonomi- og projektstyring i et 100 % transparant samarbejde

Hos Wølund & Wraae arbejder vi ud fra en gennemprøvet leverancemodel, som sikrer, at vi styrer alle projekter via en benhård økonomistyring med det mål for øje at opnå den absolut højeste kvalitet. Det betyder, at I får en Magento 2-løsning, der imødekommer selv de mest vidtfavnende ambitioner og ønsker om vækst i alt fra B2B, B2C og B2G til produktsortimenter, brands og markeder.

Vi mestrer økonomi- og projektstyring

Hos os bygger ethvert samarbejde på en tæt og løbende dialog mellem kunden, vores projektledere og specialister i forhold til at træffe strategiske og tekniske beslutninger – og vi prioriterer, at samtlige kunder får dynamisk økonomi- og projektstyring og rådgivning fra en synlig projektledelse, der kommer med inputs til, hvordan vores kunder kan optimere deres interne processer, indtage nye markeder eller generere mersalg.

I et samarbejde med os er det derfor ingen hemmelighed, at vi altid stræber efter at skabe det optimale resultat. Og det er heller ingen hemmelighed, at vi kan løse enhver teknisk udfordring eller ambition.

Vores kunder kommer således typisk til os, fordi de er strandet med en række tekniske performance- og integrations-udfordringer, der bremser mulighederne for vækst.

Med os ved roret tager vi ansvaret for den enkelte kundes e-commerce – for samarbejdet – og tilbyder altid at håndtere hele den overordnede styring på alle dele af projektet, så vi sikrer den højeste kvalitet til aftalte tid og budget.

Lad os vise jer, hvordan vi styrer projekter succesfuldt i mål

Magento Bureau 5 Min

Vores 25 senior Magento-specialister arbejder altid for:

 • At være opdateret på jeres forretning.
 • At tilbyde et stabilt udvikling- og testmiljø.
 • At tilbyde alle vores kunder løbende rådgivning.
 • At hjælpe med drift og hosting af Magento 2 Open Source.
 • At videreudvikle eksisterende Magento 2 Open Source-løsning.
 • At designe de mest inspirerende og brugervenlige købsoplevelser.
 • At designe til alle enheder såsom mobil, tablet, bærbar og desktop computere.
 • At vi anvender de bedste udviklings-standarder, metoder, processer og værktøjer.
 • At hjælpe med optimering af performance og opgradering af Magento 2 Open Source.
 • At etablere den rette balance og digitale DNA mellem branding, services og 
e-commerce.
 • At projekt-, proces- og økonomistyre alle dele af samarbejdet, før, under og efter et projekt.
 • At tale i et sprog, alle kan forstå. Især når det handler om vores arbejde med udvikling af kompleks funktionalitet.
 • At integrere Magento 2 Open Source til systemer såsom ERP, DAM, POS, NAV, BC, AX og til PIM-systemer som InRiver, Akeneo m.m.

Se alle vores cases