Standard Magento Integration

 

Vi tilbyder en standard integrationsløsning, som bygger på et ultra fleksibelt fundament og imødekommer vores kunders behov for fleksible, standard integrationsløsninger. Med vores løsning er det muligt at integrere flere og flere data og tilkoble flere systemer i takt med virksomhedens vækst.

Microsoft Dynamics AX Integration

Køreklar og gennemtestet Magento integration

Effektiviser købsoplevelsen og forretningsprocesserne i din online virksomhed med en Magento webshop integration. Vi udfører integrationsløsninger mellem Magento eCommerce og C5, NAV eller AX. Vi har udviklet en standard integrationsløsning og rådgiver om-, udvikler og implementerer Magento integrationsløsninger til både B2B og B2C markedet. Gennem automatisering af f.eks. arbejdsgange på oprettelse af varer og ordrebehandling kan virksomheder, der har en Magento integration opleve store besparelser på tid og penge. Risikoen for manuelle fejl ved indtastning minimeres endvidere, og det er samtidig muligt at sikre at lagerbeholdningen er synkroniseret i både butikker og webshop.
 

Vi håndterer hele processen

Vi har gennem årene udviklet og implementeret adskillige integrationsløsninger mellem webshop, ERP og kassesystem til en lang række kunder. Uanset hvilke ønsker og behov der stilles, finder vi altid en løsning, der matcher kundens behov for, at virksomheden oplever så få ændringer, som muligt under integrationsprocessen. Vores team af dedikerede eksperter håndterer hele processen fra strategi og planlægning til den køreklare Magento eCommerce integration er færdig og der er derfor ikke behov for involvering af tredje part inden for områder som IT eller ERP.
 

Vi leverer

  1. 100% solid, hurtig og driftssikker dataoverførsel
  2. 100% kvalitetssikring af alle data
  3. 100% kontrol og advisering ved uregelmæssigheder
  4. 100% fleksibilitet og skalerbarhed

 

Magento

Se alle vores services vedr. Magento og platformen her