UMBRACO Kraftig stigende popularitet

Umbraco er Danmark mest populære CMS. Det skyldes rigtig mange ting, så her har vi forsøgt at liste de mest centrale elementer.

400.000 Umbraco løsninger

Umbraco er i kraftig vækst og ligger nu omkring 400.000 aktive løsninger her i starten af 2017. Selvom Umbraco er et dansk udviklet CMS Platform så er det udbredt i ca. 200 lande.

Umbraco OPen Source

Umbraco er et Open Source CMS som betyder at kildekoden til CMS kan downloades, modificeres og videre udvikles er behov. Koden eller systemet er gratis og må downloades af alle.

Umbraco er bygget på .NET

Umbraco er bygget på Microsoft .Net som tilbyder et rigt og fleksibelt udviklingsfundament.

Umbraco fleksibilitet

Umbraco´s filosofi, arkitektur og teknologi sikrer en utrolig stor fleksibilitet til at udvikle alle former for webløsninger.

Umbraco's søgemaskine

Umbraco´s indbyggede søgemaskine kan tilpasses et hvert behov, som vil kunne imødekommende alle fremtidige kunders krav og ønske til den ultimative brugeroplevelse og brugervenlige søgefunktion.

Umbraco Integration

Umbraco´s API gør det både nemt og hurtig at udvikle integrationer til alverdens systemer. Her har vi f.eks. lavet mange integrations standarder til NAVAXC5, nyhedsbrevsystemer m.m.

Umbraco Enterprise

Umbraco er nemt at bygge videre på og vi har gennem de sidste par år udviklet vores Umbraco overbygning som er en færdigudviklet Enterprise løsning som hovedsaglig er bygget til virksomheder som ønsker at komme hurtigt og rigtigt i gang med Omni channel og eCommerce, hvad enten de har et B2B og B2C fokus.

Inspiration til Umbraco's muligheder

Læs mere

SE UMBRACO CASES

Få en præsentation

Ring og få en snak om jeres muligheder og hvor vi kan hjælpe jer:

Henning Wraae
Digital rådgiver
Telefon: 2818 9843

cases