Jobopslag

Magento frontend udvikler til e‑commerce bureau i vækst

Vil du være med til at udvikle de fedeste e-commerce løsninger?

Vi søger en dygtig og erfaren frontend udvikler til at styrke vores team af meget kompetente og erfarne udviklere. Vi søger en dedikeret person som har styr på sin frontend teknologier, som er nysgerrig og har lyst til at være med til at udvikle de bedste og fedeste Magento e-commerce løsninger.

Vi arbejder med forretningskritiske og komplekse løsninger, og vores mål er altid at skabe de bedste oplevelser for vores kunder, og deres kunder. Vi har stort fokus på arbejdsglæde, et fleksibelt arbejdsliv og at du skal kunne levere dit bedste hver dag. Lyder det interessant? Læs videre! 

Wølund & Wraae er et full-service e-commerce bureau/konsulenthus, der tilbyder alt inden for rådgivning, design, udvikling og optimering af større Magento løsninger. Vi er et team som er specialiseret i Adobe Commerce og Magento 2 og er det er vores ambition at forblive Danmarks førende Adobe Commerce bureau.

Hvad har du med i bagagen?

Som person er du selvkørende og har let ved selv at styre og igangsætte opgaver og er systematisk i din opfølgning på kunder og kolleger. Du er god til at identificere mulige løsninger og proaktivt få det præsenteret, få accept, udviklet og implementeret.

Vi forventer, at du har flere års erfaring som frontend udvikler, har styr på din Tech Stack og at du brænder for at lave de bedste og fedeste løsninger på markedet. Du er udadvendt og passioneret i dit arbejde, og synes det er fedt at udvikle de sejeste brugerflader baseret på de nyeste teknologier og de nyeste metoder, og du er først tilfreds når kunden er tilfreds.

Allervigtigst er en brændende lyst og nysgerrighed til at lege med softwareudvikling, nye teknologier og komplekse løsninger. Du motiveres af fedt design, UI/UX og muligheden for altid at gøre tingene bedre.
Du går forrest og er altid på forkant med de nyeste teknologier og sætter standarden for hvordan vi bygger frontend i teamet.

Har du også en viden eller passion for backend er det absolut en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du kan:

 • Sikre at dine kunder får den rette rådgivning af dig eller af teamet
 • Sikre at opgaver bliver beskrevet, estimeret og leveret af dig
 • Tage ansvar og sikre at vi holder vores aftaler i forhold til tid og kvalitet
 • Omsætte din viden til praksis
 • Samarbejde organisatorisk
 • Udvikle større komplekse Magento 2 løsninger (erfaring med Adobe Commerce er ikke et krav)

Et fleksibelt arbejdsliv:

 • Du vil få fuld indflydelse på processer og setup
 • Du vil arbejde med de mest erfarne Magento arkitekter, Magento udviklere, projektledere og designere
 • Du kan arbejde, hvor du vil - hjemmearbejdsplads / København / Viborg
 • Du får masser af ansvar og gode muligheder for at påvirke din arbejdsdag
 • Mulighed for faglige udfordringer og personlig udvikling
 • Certificering i Adobe Commerce
 • Hyggeligt og afslappende miljø
 • Konkurrencedygtig løn og gode arbejdsforhold

Sådan ansøger du – og får svar på dine spørgsmål

Ansøgning + CV kan sendes til jbr@wogw.dk. Skriv venligst ”Vedr. stillingsopslag til frontend udvikler” i emnefeltet og angiv gerne links til eksempler på dit arbejde og rolle i projekterne.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior E-commerce Project Manager Jan Bech Rounborg på jbr@wogw.dk eller 27 58 68 05.

Det afgørende er ikke din uddannelse, men din indstilling og praktiske erfaring.