Microsoft Dynamics Business Central Integration

 

Microsoft Dynamics AX Integration

Microsoft Dynamics Business Central Integration minimerer omkostninger

Vi hjælper med den totale integration mellem Microsoft Dynamics Navision / Business Central og e-commerce løsningen og sikrer den fulde udnyttelse af de data og forretningslogikker, som er lagret i Microsoft Dynamics NAV / Business Central. Vi kan håndtere hele processen fra tilrettelæggelse og tilpasning af Microsoft Dynamics Navision / BC til udvikling af selve integrationen i en e-handelsløsning, på et website eller i et PIM system. Det betyder ganske enkelt, at der ikke er behov for involvering af tredje part på områder indenfor IT eller ERP for, at vi kan lave en fuld funktionel og køreklar integration mellem 2 systemer. Vi har udviklet en integrationsløsning, som udnytter det bedste fra Microsoft Dynamics Navision / BC og sikrer en solid og høj performance integration.
 

Microsoft Dynamics Business Central til webshops giver øget fleksibilitet

Øget konkurrenceevne gennem skalerbarhed

For at imødekomme vores kunders behov for mere fleksible og standardiserede integrationer, har vi udviklet en Microsoft Dynamics NAV / BC integrationsløsning, som bygger på et fleksibelt fundament. Vores skalerbare integration mellem Navision / BC og webshop er en løsning, som er udviklet fleksibelt, hvilket gør det muligt at integrere flere og flere data og tilkoble flere og flere systemer i trit med forretningens vækst.

Det er muligt at købe flere funktionaliteter til løsningen, uden der nødvendigvis kommer yderligere udgifter til analyse, arkitektur, udvikling og test. Vores integration til Navision spiller sammen med alle slags e-handelsløsninger, ERP, marketing- og forretningssystemer.

Vores integrationsløsninger er populære hos vores kunder, fordi de giver kunderne større overblik og forbedrer købsoplevelsen i deres webshops.
 

Fordele ved en Microsoft Dynamics NAV / BC integration

Vi har flere års erfaring med Navision integration til diverse systemer og vi præsenterer her nogle af de stærkeste fordele ved vores integrationsløsninger:

  1. 100% solid, hurtig og driftssikker dataoverførelse
  2. 100% kvalitetssikring af alt data
  3. 100% kontrol og advisering ved uregelmæssigheder
  4. 100% fleksibilitet og skalerbarhed
  5. 100% velegnet til både simpel og mere avanceret Enterprise integration