Microsoft Dynamics C5 integration til ehandelsløsning

 

Microsoft Dynamics AX Integration

Total C5 integration til webshops reducerer omkostninger

Vi hjælper med den totale integration til C5 og sikrer den fulde udnyttelse i hele processen af de data og forretningslogikker, som er lagret i Microsoft Dynamics C5. Vi kan håndtere hele processen fra tilrettelæggelse og tilpasning af Data i Microsoft Dynamics C5 til udvikling af selve integrationen til e-handelsløsningen. Det betyder ganske enkelt, at der ikke er behov for involvering af tredje part på områder indenfor IT eller ERP for, at vi kan lave en fuld funktionel og køreklar integration mellem 2 systemer. Vi har udviklet en integrationsløsning, som udnytter det bedste fra Microsoft Dynamics C5 og sikrer en solid og høj performance integration.
 

Fleksibilitet med Microsoft Dynamics C5 integration til webshops

For at imødekomme vores kunders behov for mere fleksible og standardiserede integrationsløsninger, har vi udviklet en Microsoft Dynamics C5 integrationsløsning, som bygger på et ultra fleksibelt fundament.

Vores skalerbare Microsoft Dynamics C5 integrationsløsning er udviklet så fleksibelt, at det er muligt at integrere flere og flere data og tilkoble flere og flere systemer i trit med vores kunders vækst. Der kan tilkøbes flere funktionaliteter til løsningen, uden der nødvendigvis tilgår flere udgifter til analyse, arkitektur, udvikling og test.

Mange af vores kunder vælger en C5 Webshop integration, da den spiller sammen med alle slags e-handelsløsninger, ERP, marketing- og forretningssystemer. Løsningen er populær fordi den forbedrer kundernes købsoplevelse og fordi den giver bedre overblik over forretningen.
 

Fordele ved en Microsoft Dynamics C5 integrationsløsning

  1. 100% solid, hurtig og driftssikker dataoverførelse
  2. 100% kvalitetssikring af alt data
  3. 100% kontrol og advisering ved uregelmæssigheder
  4. 100% fleksibilitet og skalerbarhed
  5. 100% velegnet til både simple og Enterprise integration