Unikvvs.no

Tiltrækning af nye medarbejdere og kunder

Vi har designet og udviklet en helt ny digital platform til at tiltrække nye kunder og medarbejder. 

TILTRÆKNING AF NYE kunder

UnikVVS har haft ønsket om at kunne tiltrække nye kunder til deres store butikker og vi har derfor gjort det nemmere for kunderne at finde åbningstider og adresse, samt præsenteret de forskellige services UnikVVS er gode til. Det har været vigtig at visualisere glæde og engagement som medarbejderne har og der er forsøgt at få et særlig nær og personlig vinkel på alle billeder.

TILTRÆKNING af nye medarbejdere

Det har været en udfordring for UnikVVS og generelt for andre virksomheder i Norge at kunne tiltrække de rette medarbejdere. Derfor er der udviklet en jobzone på sitet, hvor potentiale nye medarbejdere kan få et overblik over alle de gode jobmuligheder hos UnikVVS har slået op. Det har været et afgørende omdrejningspunkt at sitet skulle præsentere medarbejdere i en virksomhedskultur med høj kompetence, faglighed og forståelse for kvalitet og god kundeservice.Her har vi gjort meget ud af at få den rette feeling og udtryk i alle billeder som er taget til formålet.

Endvidere er der udviklet en jobagent for at få potentiale medarbejdere til at skrive sig op til jobfunktioner som ikke nødvendigvis er opslået på det givne tidspunkt. Dette sikrer at UnikVVS kan henvende sig direkte til interesserede personer, så snart der er en ny åben stilling i det pågældende fagområde.

De vigtigste resultater

  1. Ny digitalt brandunivers
  2. Store inspirende præsentationer af services og butikker
  3. Responsiv design & kundeoplevelse
  4. Segmenteret jobagent
  5. Fleksibelt kampagne funktionalitet
  6. Overskuelig joboversigt
  7. Brugervenlig administration
  8. Social integration


Se løsning