SEO – Den mest effektive Markedsføring for din online virksomhed

SEO Search Engine Optimization - på dansk Søgemaskineoptimering er den vigtigste og mest omkostningseffektive markedsføringsaktivitet for din online virksomhed.

Men hvorfor er SEO vigtig for e-handelsløsninger? Hvorfor bør man investere i søgemaskineoptimering? Og hvad er en digital strategi?

Svarene skal findes i den helt grundlæggende forståelse for søgemaskineoptimering og e-handel. Vil man markedsføre sin forretning online og have succes med salget af sine produkter, tjenester og ydelser skal e-handelsløsningen kunne tilbyde mulighed for at lave rigtig god SEO.

Digital Strategi: Nå dine forretningsmål med SEO

Vi betragter SEO som et ufravigeligt værktøj til udvikling af hele forretningens top- og bundlinje.
En professionel og målrettet markedsføring med SEO udmønter sig i konkret og værdifuld ledelsesinformation til valg af den rigtige digitale strategi i kampen om de bedste kunder i forhold til konkurrenter, varesortiment og kundernes reelle efterspørgsel. Derudover bør en professionel SEO  optimering bevirke, at de langsigtede lager- og markedsføringsomkostninger optimeres i forhold til e-handelsforretningens mål for omsætning og ordretilgang.

Kom i gang med SEO optimering af din e-handelsløsning

Når din e-handelsløsning skal SEO optimeres, så Google indekserer din forretning og du når dine mål kræver det:

  • Teknisk forståelse og viden
  • Stærke kompetencer indenfor usability og tekstforfatning
  • Kommercielle markedsdata
  • Professionellede rigtige SEO værktøjer
  • En masse hårdt analysearbejde


Vi tilbyder at tilvejebringe den nødvendige ledelsesinformation, der belyser netop dine strategiske muligheder for at nå dine kommercielle mål på kort og længere sigt.


For en fast lav pris tilbyder vi dig en personlig præsentation og gennemgang af dine forretningsmuligheder med afsæt i en professionel konkurrent- og efterspørgselsanalyse på internettet.

Kontakt

Kontakt vores Digitale Rådgiver Henning Wraae direkte på mobil: M: +45 28 18 98 43, E: henning@wogw.dk. Udfyld kontaktformularen eller kontakt os direkte på tlf. + 45 46976153 i vores kontortid ml. 09:00 -17:00. Du er også velkommen til at skrive en mail til os på: info@wogw.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at udvikle og optimere din e-handelsløsning.