E-mærket øger troværdigheden

e-mærket har markant indflydelse på salget

I en nylig udført undersøgelse af E-handelsbureauet Wølund og Wraae, er det blandt 200 adspurgte konstateret, at e-mærket har stor indflydelse på troværdighed og ordrekonvertering.

Stigende troværdighed

Igennem de sidste 2 uger har E-handelsbureauet Wølund og Wraae adspurgt 200 e-handelsbutikker om betydningen af at være e-mærket. Resultatet giver et overbevisende resultat: E-mærket øger troværdigheden og ordrekonverteringen. De 200 adspurgte er e-handelsbutikker, der ikke allerede er e-mærkede og tæller såvel mindre som større virksomheder. Af de 200 adspurgte mener: 83% at e-mærket vil øge virksomhedens troværdighed,  10% mener ikke troværdigheden øges og 7% svarede at troværdigheden måske øges.

Stigende omsætning til e-mærkede butikker

E-butikkerne blev også spurgt om e-mærket ville øge butikkens omsætning/konvertering, her svarede: 75% ja 16% nej 9% svarede måske Svarene viser at der er stor tillid til, at e-mærket kan styrke virksomhedens omsætning/konvertering.

Over 60% kan bruge den gratis juridiske bistand

En e-mærket butik kan få gratis juridisk bistand. 65% af de adspurgte mener at kunne drage fordel af den gratis juridiske bistand.

Bliv e-mærket på 48 timer - vi hjælper dig 

Hos E-handelsbureauet tilbyder vi at hjælpe med, at du bliver e-mærket indenfor 48 timer. Det vil sige, at vi hjælper med ansøgning og sørger for kommunikation mellem din virksomhed og e-handelsfonden. Du sparer tid og får professionel hjælp til at tydeliggøre overfor dine besøgende, at du har en seriøs webshop, der overholder e-mærkets regler. Hvis du har for et eksempel en DynamicWeb eller Dandomain shop ydes der 50% rabat på oprettelsesprisen på e-mærket.

Regler og love for e-handel

Alle vores løsninger bygger på et mål om sikker e-handel for forbrugeren og vores kunder. Derfor tilbyder vi rådgivning om digital strategi og forretningsudvikling og vi har indgående kendskab til de gældende regler om e-handel i Danmark. Ønsker du mere konkret rådgivning om konkrete retningslinjer lovgivning, henviser vi til FDIH.