Mobil e-handel er i kraftig vækst

Udover en række igangværende projekter inden for beklædning og legetøj, kan vi hos Ehandelsbureauet Wølund & Wraae give konkret inspiration til, hvordan mobil e-handel kan udmønte sig. 

Vi oplever i Danmark, såvel som i resten af verden en eksplosiv vækst i salget af SmartPhones og Tablets. Og ikke alene stiger salget af mobile enheder. Selve anvendelsen af mobile enheder til e-handel er også i kraftig vækst. Flere analyser og Google rapporterer om solid vækst i kundernes indkøbsadfærd via mobiler og tablets.

Det giver forretningsmæssig mening at flytte muligheden for køb af produkter tættere på forbrugeren - især når udfordringen er at flytte konventionelle forbrugere op på internettet. Vores seneste case på MyTrendyPhone er et enestående eksempel på, hvordan forretningen møder forbrugeren der, hvor de er og når de er parate til at handle.

Tilmed har vi selv, de seneste 12 måneder fået erfaring med, at andelen af vor kunders besøgende, i stigende grad kommer fra SmartPhones og Tablets.

Et lille tip: Hvis du går med konkrete planer om at eksekvere eksempelvis en trykt annoncekampagne, så overvej om det ikke vil give mening at supplere kampagnen med QR-koder, der giver kunden direkte adgang til dine tilbud og budskaber på kundens SmartPhone eller Tablet.

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os direkte på tlf. + 45 46976153 i vores kontortid ml. 09:00 -17:00. Du er også velkommen til at skrive en mail til os på: info@wogw.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at udvikle og optimere din e-handelsforretning.